ini
Els tres centres d’ensenyament musical de la Diputació programen activitats per apropar la música a la ciutadania amb motiu de la festivitat.

La celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, permet a l’alumnat, professorat i veïnat de Tarragona, Reus i Tortosa gaudir d’activitats als carrers. Els conservatoris de música de la Diputació a les tres poblacions treuen els instruments al carrer per regalar concerts a la ciutadania. Així, el dimarts 22 a Reus i  Tarragona, i el dijous 24 i el divendres 25 a Tortosa s’han programat mostres, concerts o audicions, entre d’altres activitats.

Concerts de Tardor  a Tarragona (22 de novembre)

  • 17.15 h, al Conservatori: Mostra Musical
  • 18.30 h, a la Plaça dels Sedassos: Concert amb actuació dels cors d'Avançat 1r i 2n, grups de cambra, alumnat de piano, conjunts de guitarra i saxos de grau professional.
  • 19.30 h, a la Sala Noble del Conservatori: Concert del professorat

 

 Activitats a Reus (22 de novembre)

  • A les 17.30 h, des del balcó del Palau Bofarull: actuació de la fanfarra.
  • Seguidament a la Plaça Prim:  Actuacions de conjunt de guitarres; conjunt de pianos; duo  clarinet i piano; duo saxo i Percussió; trio flauta; cello i piano; Quartet de corda, Trio clarinet, cello i piano; Trio flauta, clarinet i piano; Quartet Jazz (2 saxos, guitarra, percussió)

        A les 19.30 h, a Auditori Higini Anglès: concert del professorat on interpretaran diferents estils, música clàssica, contemporània i també jazz amb la recent creada aula de música moderna.

 

Activitats a Tortosa (24 i 25 de novembre)

  • Dijous 24 de novembre, a les 19.30 h, al Patronat: Concert del Professorat al Patronat
  • Divendres 25 de novembre, a les 16.00 h, al Patronat: Concert dels Premis Extraordinaris, amb Estel Bestraten (fagot), Joel España (viola) i Aroa Minerva (cant i música de cambra).