ini

El passat 9 de maig es va celebrar a l’Auditori del Conservatori Liceu, la final dels Premis Extraordinaris d’enguany – la seva 10ª edició-. Els alumnes, que ja havien participat en les respectives semifinals van demostrat un nivell altíssim.

El Jurat va decidir atorgar el Premi en la modalitat d’Interpretació de Música Clàssica i Contemporània a l’alumna Alba Llorach (piano) que va interpretar el 1r moviment de la Sonata núm.1 de C. Vine, i Estudi de concert Op. 40 núm.1 “Prélude” de N. Kapustin un compositor que fusiona la influència del jazz i la música clàssica.

Tots els participants van ser seleccionats pels seus respectius Departaments en diverses fases de selecció prèvies a aquesta gran final, on es va fer palesa la seva excel·lència com a intèrprets i el gran nivell dels estudiants que es formen a les nostres aules.

Cal destacar, que aquests guardons els garanteixen l’oportunitat de figurar com a protagonistes en concerts dels cicles de la futura programació artística de la Fundació Conservatori Liceu el curs 2019-2020.