ini

L’Alejandra obté la diplomatura d’educació musical a la Universidad Complutense de Madrid l’any 2009 i el títol superior de flauta travessera a l’Escola Superior de Música de Catalunya l’any 2013, amb Matrícula d’Honor. Continua la seva formació amb un Master d’Estudis Avançats en Interpretació, que finalitza l’any 2014.

És membre de Neuma, un grup de música de cambra innovador amb el qual realitza de manera habitual concerts per tot el territori espanyol. Amb Neuma ha guanyat diversos premis en concursos de música de cambra entre els que destaquen el 1er Premi al Concurs de Música de Cambra de Panticosa, 1er Premi al Concurs L’Arjau de Barcelona, 2on Premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Castilla y León, 2on Premi al Concurs Internacional de Música de Cambra Josep Mirabent de Sitges i Premi a la millor interpretació de música contemporània al Concurs Montserrat Alavedra de Terrassa. Neuma enregistra el seu primer CD, Origen, l’any 2018.

En l’àmbit orquestral, ha treballat sota la batuta de Pablo González, Salvador Brotons i Lutz Kohler, entre d’altres.

Alejandra és professora de flauta a les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona a Reus i Tarragona, i a l’Escola Municipal de Música d’Arenys de Mar.