ini

El seu interès vers la música neix de ben petit donat el seu contacte proper amb el món de la banda a la seva ciutat natal, Torrent (València). En la seva etapa de formació musical estudia a Castelló i es titula a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb el professor Pablo M. Fernández. En aquesta etapa toca amb diverses orquestres (OBC, Orquestra de València, JONC, Jugendsinfonieorchester), bandes (European Youth Wind Orchestra) i grups de cambra (TooBass Quartet, Logam Brass).

La seva vocació per descobrir altres mirades de la música el porten a tocar música per metalls i percussió (Àgora Brass Ensemble), música de teatre (Banda Forània), folk (Radio Carbó), música contemporània (BCN 216, Ensemble Contemporànica) i jazz amb el septet ((SEISMIC)). A més a més col•labora amb les orquestres Camera Musicae, Camerata XXI i Furius Music Orchestra.

Desenvolupa la seva tasca docent als les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona a Reus i Tarragona i a l’Escola Municipal de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Exerceix com a director de la Banda Simfònica Infantil Nacional de Catalunya i de la Banda de Grau Professional del Conservatori de Reus. Està en possessió del Títol de Mestre especialitat d’educació musical i llicenciat per la Royal Schools of Music en direcció de banda.