ini

Als 11 anys inicià els seus estudis de música a la Societat Musical "La Unió Filharmònica" d'Amposta, de la qual actualment n’és membre col·laborador. Després d'obtenir el Premi d'Honor de Grau Elemental de Saxòfon al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona, va decidir ampliar els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Musica Municipal de Barcelona (CSMMB), amb el Catedràtic Miquel Bofill i Soy, amb qui obtingué el Títol Professional de Saxòfon amb la qualificació de Menció d'Honor, i amb qui  l'any 1996 finalitzà el Grau Superior de Saxòfon, amb l'obtenció del Premi d'Honor de final de carrera. Ha realitzat diversos cursos d'interpretació musical amb Adolf Ventas, Pedro Iturralde, Jean Yves Formeau, Jean Marie Londeix, Claude Delangle i Christophe Bois. L’any 2000 fou admès al Conservatori Nacional de Música i Dansa de Bourges (França) per estudiar amb Christophe Bois, professor titular de Saxòfon del Conservatori i membre fundador del prestigiós quartet de saxòfons Diastema, amb qui treballà fins el 2003.

Fou membre fundador del Quartet de Saxòfons SAX 3+1, amb el qual ha realitzà concerts arreu de la geografia catalana i l'estranger (França), així com també diverses gires per l'estat espanyol (Andalusia i Illes Balears). Ha enregistrat per "Catalunya Música" en diverses ocasions i té editats dos CD amb el segell discogràfic "la mà de guido". També cal destacar la seva participació en diversos Cicles de Música, com l'Europa en Concert (Barcelona, juny 1998), la seva actuació en els actes de celebració del "Xè Aniversari de la Fundació Josep Carreras" (Barcelona, juliol 1998) i en les " I  Jornades Andaluses del Saxòfon" (Sevilla, desembre 1998). D'altra banda, particivà en diversos concursos de Música de Cambra, dels quals destaquen els següents resultats obtinguts: Finalistes al "Paper de Música" (Capellades, maig 1995), Guanyadors de l'  "UT' 95" (Tarragona, juny 1995), Primer Premi del "XII Concurs de Música de Cambra" (Manresa, febrer 1997), Primer Premi de Música de Cambra i Premi Especial a la millor interpretació de Música del S. XX al "I Concurs Internacional de l'Alta Ribagorça" (Barruera, juliol 1997) , Tercer Premi a la III edició del Concurs de Música de Cambra "Montserrat Alavedra" (Terrassa, desembre 1998) i Primer Premi al Concurs de Música de Cambra de "Castellterçol" (abril 1999).

Durant cinc anys va ser membre de l’Ensemble de Saxòfons del CSMMB (actualment, BCN Sax-Ensemble), grup amb el qual ha realitzà diversos concerts per Catalunya i el País Valencià, destacant la seva actuació a l'XI Congrés Mundial de Saxòfon (València, 1997).

Actualment forma part de Tarkus Ensemble, amb qui ha realitzat concerts per la geografia catalana i valenciana, ha format part de projectes diversos i engrescadors com el muntatge de l’òpera “BABEL 46” de Xavier Montsalvatge i el musical “Kiss Me Kate” de Cole Porter, i ha col·laborat amb el “Col·lectiu de Compositors de la Província de Tarragona”, contribuint a la difusió de la música contemporània. Tanmateix, és membre fundador de l’Ensemble de Saxòfons VENTSAX, creat recentment i format per músics de les Terres de l’Ebre, en honor a la figura del mestre Adolf Ventas.

Paral·lelament a la seva tasca pedagògica com a professor de saxòfon a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, és membre fundador dels projectes "El Somni de Fosca", "El Rei del Vent" i de les Colònies Musicals “Fusta en Família”, que des del 2001 fins al 2017 acollí alumnat d’arreu de la geografia catalana i valenciana i on s’impartien classes col·lectives i de música de cambra en les especialitats instrumentals de flautaoboèclarinet i saxòfon.