Cicle de Concerts

"D'HIVERN A PRIMAVERA"

Seguint les indicacions del Govern de la Generalitat en relació amb les mesures de prevenció per contenir el virus COVID19, la Diputació de Tarragona tanca els seus centres educatius fins al 27 de març. Per tant, el concert del divendres 20 de març queda anul·lat. Anirem actualitzant la informació per si es podran realitzar els següents concerts. Moltes gràcies per la col·laboració.

 

 

Cicle de Concerts "D'HIVERN A PRIMAVERA"

Del 21 de febrer al 22 de maig torna el cicle de concerts “D’hivern a primavera” de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa

 

Un total de cinc concerts gratuïts de professors, exalumnes i formacions de renom ompliran l’espai Patronat

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa estrena, un any més, el cicle de concerts “D’hivern a primavera” omplirà el Patronat Obrer de Tortosa (Mercaders, 2) de música amb concerts gratuïts, oberts al públic. Professors, exalumnes i formacions de renom participaran en aquest cicle, que s’inicia el 21 de febrer i finalitza el 22 de maig.

“La flauta, del Romanticisme al segle XX” donarà el tret de sortida al cicle el dijous 21 de febrer a les 19.30 hores, a càrrec de l’exalumna Gemma Medina (flauta travessera) i la professora Jordina Setó (piano). El 6 de març a la mateixa hora el trio Brümann format per l’exalumna Àngels Espiell (violí), Eva Sánchez-Vegazo (violoncel) i Sara Pinaque (piano) ofereixen el concert “Contrastos”.

El Quintet Mediterrani serà el protagonista el 20 de març a les 19.30 hores amb el concert “Amb la música clàssica també es balla!”, format per l’exalumne Paula Caballé (flauta), Júlia Vaquer (oboè), Antonio Zamora (trompa), Maria Selvas (fagot) i Ana Lladó (clarinet). El dia 17 d’abril a les 19 hores serà el torn del recital de piano a càrrec dels Pianistes de l’ESMUC Mar Compte, Daniel Vidal, Àlex Castellana i Emma Stratton. El concert de cloenda tindrà lloc el divendres 22 de maig a les 19.30 hores amb els professors del centre David Matheu (viola) i Elisa Huguet (piano) amb “El romanticisme rus-polonés en la viola”.

Com a novetat d’enguany, aquells que vagin a tots els concerts del cicle “D’hivern a primavera” obtindran una participació en el sorteig d’un premi organitzat per l’AMPA de l’Escola i Conservatori. Els espectadors han de demanar la butlleta de participació i a cada concert els hi segellaran, quan tinguin tots els segells entraran en el sorteig del premi.