CICLE DE CONCERTS DE PRIMAVERA

Un nou cicle de concerts de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa per aquesta primavera

Quatre concerts gratuïts a càrrec d’alumnat i professorat del centre i músics de renom que se celebraran entre el 28 d’abril i el 21 de juny

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa estrena una nova activitat musical oberta al públic. El “Cicle de concerts de primavera" ofereix una programació musical amb concerts gratuïts, oberts al públic. Professorat, alumnat, exalumnes i músics de renom participaran en aquest cicle, que s'inicia el 28 d’abril i culmina l'1 de juny.

Un concert de piano de l’alumnat de l’Escola Superior de Música de Catalunya, integrat per Mariona Fernández, Gonzalo Barrero i Adrià Crespo, donarà el tret de sortida del Cicle el proper divendres 28 d’abril a la Sala Felip Pedrell del Conservatori. La Sala d’actes del Patronat Obrer acollirà els altres tres concerts. El divendres 19 de maig, el grup ‘Accent>Ensemble’ integrat pels professors del Conservatori a Tortosa, Cecília Aymí (soprano), Inés Reguero (piano), Ricardo Forner (clarinet i clarinet baix) i David Matheu (viola) serà el següent dels concerts. El músic Jordi Cid, també exalumne del centre, oferirà un concert de percussió “La percussió d’ara i d’aquí”, el dimecres 24 de maig. I com a cloenda del Cicle, el professorat del centre oferirà el concert amb motiu del Dia Internacional de la Música, el dimecres 21 de juny. Tots els concerts són gratuïts i se celebren a les set de la tarda.

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa programa tradicionalment concerts gratuïts per completar la formació dels seus alumnes i apropar la música a tota la ciutadania.