El Conservatori de la Diputació a Tortosa lliura a Creu Roja els obsequis recollits durant la jornada "Música x joguines"

Aquesta iniciativa solidària, impulsada pels centres d'ensenyament musical de la institució a Tortosa, Reus i Tarragona, ofereix concerts i tallers gratuïts pensats per a tota la família a canvi de joguines noves i no bèl·liques. (P)

El Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa ha lliurat aquest dimarts a Creu Roja Tortosa les joguines que va recaptar dissabte 15 de desembre durant la jornada solidària "Música x joguines". L'acte de lliurament ha estat presidit pel diputat Joan Josep Malràs i ha comptat amb la participació de la directora del centre d'educació musical, Mercè Baiget; el vicepresident de Creu Roja Tortosa, Jordi Bonilla i la responsable de joventut de Creu Roja Tortosa, Sara Bourigues.

Aquesta iniciativa solidària, que han impulsat els conservatoris de la Diputació a Tortosa, Reus i Tarragona, ha comptat amb un gran èxit de participació tant a Tortosa com a Reus, on també es va celebrar el passat 15 de desembre. L'activitat proposava a tots els assistents tallers i activitats musicals gratuïtes a canvi d'una joguina nova i no bèl·lica per família. Enguany les joguines recaptades es lliuren a Càritas i Creu Roja per tal que les puguin fer arribar als més necessitats a través dels seus programes d'infància.

Al Conservatori de Tarragona l'activitat es farà el 20 de desembre

El proper dijous 20 de desembre la jornada "Música x joguines" tindrà lloc al Conservatori de Tarragona (C. Cavallers 10), on també s'hi espera una gran assistència de públic (Informació i inscripcions a www.dipta.cat/cmtarragona).