El Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa acollirà la IV Trobada de pianistes de les Terres de l’Ebre

La cita musical tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre de 10 a 13.30 h, amb 3 audicions obertes al públic

El Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa acollirà la
IV Trobada de pianistes de les Terres de l’Ebre

 

La cita musical tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre de 10 a 13.30 h, amb 3 audicions obertes al públic

 

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa organitza el proper dissabte, 5 de novembre, la IV Trobada de pianistes de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de compartir experiències i crear sinergies entre l’alumnat i el professorat de piano de les escoles de música de les Terres de l’Ebre. La cita comptarà amb la participació d’ una setantena d’alumnes d’entre 7 i 14 anys procedents de 10 escoles de música diferents i inclourà activitats com tallers d’improvisació, monogràfics o tallers d’audició a càrrec de les professores de l’aula de piano Inés Reguero, Clara Llop i Elisa Huguet. També es duran a terme 3 audicions obertes al públic.

A més de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa, que organitza i acull l’activitat, la IV Trobada de pianistes comptarà amb la participació de l’Escola de Música de l'Agrupació Musical Rapitenca, l’Escola Municipal de Música d'Alcanar, l’Escola Municipal de Música del Perelló, l’Escola Municipal de Música d'Ulldecona, l’Espai Musical la Binota, Joventuts Unides de la Sénia, l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina, l’Escola de Música de la Lira Roquetense, l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d'Amposta i l’Escola Municipal de Música de Sant Jaume d'Enveja.

En aquesta ocasió es duran a terme un total de tres audicions durant el matí (a les 10 a les 11 i 12.30 h ). Els concerts tindran lloc a la Sala Pedrell del Conservatori i seran oberts al públic (entrada lliure).