Els conservatoris de la Diputació celebren Santa Cecília amb concerts i activitats a Reus, Tarragona i Tortosa

Coincidint amb la festivitat, alumnes i professorat dels centres ofereixen un ampli programa per difondre la música entre la ciutadania

Els tres Conservatoris de Música de la Diputació han organitzat diversos actes musicals aquesta setmana amb motiu de la celebració del dia de Santa Cecília, patrona dels músics. Com cada any, els centres han programat concerts, classes obertes i altres activitats per als alumnes, per als professors i per al públic general a Reus, Tarragona i Tortosa.

A Tortosa, concretament,  una setmana d'activitats del 21 al 24 de novembre

21 de novembre:

A les 10.30 hores, concert de cambra a càrrec d'alumnes de grau professional a les 10.30 hores a la sala d'actes de l'Institut Dertosa

A les 16.30 hores, a l'Espai Patronat, premis extraordinaris de música amb l'actuació dels alumnes amb qualificació d'excel·lent el darrer curs.

22 de novembre:

A les 16.30 hores, inauguració de l'exposició Dones Sonores, després hi haurà una gimcana musical per l'alumnat del centre amb xocolatada pels alumnes.

A les 19.30 hores, a l'Espai Patronat, concert de professors.

23 de novembre:

A partir de les 18.15 hores, a l'Espai Patronat, premis extraordinaris de música amb concerts de piano, flauta travessera, cant i percussió a càrrec dels millors alumnes del darrer curs de grau professional.

24 de novembre:

A les 13.30 hores, concert final de la Trobada de Pianistes d'Escoles de Música de les Terres de l'Ebre.