Eleccions al Consell Escolar. Novembre 2021

Després de l’ajornament de les eleccions el curs passat degut a la pandèmia, aquest curs 2021-2022 es convoquen eleccions al Consell Escolar.

Les eleccions al nostre centre les celebrarem el dijous 25 de novembre, en horaris diferenciats pels diferents sectors:

-sector alumnat i famílies:  a partir de les 17.30h

-sector professorat: de 15.15 a 16.15h (a la Sala d’actes)

Si voleu presentar la vostra candidatura heu d’omplir el formulari següent i lliurar-lo a la secretaria del centre entre el 15 i el 18 de novembre.

 

Els professionals del centre i les famílies compartim un objectiu: l'èxit social i personal dels vostres fills i filles. Les decisions que es prenen al consell escolar són claus per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l'èxit educatiu de tot l’alumnat. És per aquest motiu que la participació i implicació dels pares  i mares així com de l’alumnat en les eleccions al consell escolar és tan important.

Quan les famílies participeu en les eleccions, doneu suport al vostre candidat i delegueu en la seva veu i representació. Així feu arribar les seves opinions i aportacions.

 

Presentació de candidatures:

  • Sector pares i mares (1 vacant)
  • Sector alumnat (3 vacants)
  • Sector professorat  (3 vacants)


Volem animar-vos a participar de forma activa en aquestes eleccions, a presentar les vostres candidatures i a exercir el vostre dret al vot, ja que la vostra participació activa serà un exemple educador per als vostres fills i filles.