Música per joguines

Les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació a Reus i Tortosa vam realitzar el projecte solidari 'Música per Joguines', a través del qual vam organitzar concerts i tallers  el dissabte 14 de desembre i tots aquells que hi van participar van portar una joguina nova i no bèl·lica que vam donar a la Creu Roja per col·laborar en la campanya que realitzen al nadal 'Cap infant sense joguina' una recollida solidària de joguines per a infants de casa nostra.

Pel que fa al nostre conservatori, el taller musical en família va ser tot un èxit, és una gran oportunitat perquè els pares i mares puguin tenir una primera experiència amb la música. Les famílies participants estan molt contentes del taller i consideren que els va aportar molts beneficis. Aquest taller comptava amb recitals i cançons, tenia una finalitat tant musical com lúdica.

A més, el quartet Neuma va realitzar un concert que forma part del cicle "de tardor a hivern", adherit també al projecte 'Música per Joguines' per aconseguir recollir més joguines, va participar-hi molta gent.

Moltes gràcies a tots i totes que vau participar en els concerts o tallers!

El canal terres de l'ebre ha realitzat una càpsula de Música per joguines: