Preinscripció a escola curs 2021-2022

Les escoles de música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa obren el termini de preinscripcions per al curs 2021/2022

Les famílies interessades podran efectuar els tràmits del 19 d’abril al 15 de maig. El curs s’iniciarà al setembre

Les escoles de música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa obren aquest dilluns 19 d’abril el període de preinscripcions per al proper curs 2021/2022. Els tràmits s’hauran de realitzar telemàticament a les webs dels centres abans del proper 15 de maig. També es podran efectuar presencialment, demanant cita prèvia.

Els tres centres d’ensenyament musical de la Diputació ofereixen formació pràctica i teòricapensada per gaudir de la música de forma individual i en grup. Els estudis que s’imparteixenen el marc de l’escola s’adrecen a infants a partir de 6 anys i ofereixen els primers coneixements i formació musicals. Un cop finalitzat el nivell elemental, l’alumnat té l'opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on ha començat.

Les preinscripcions que s’obren dilluns 19 d’abril són per a l’oferta d’escola per al proper curs 2021-2022, amb places per als programes d’Iniciació, Bàsic 1 i 2 i Avançat 1, 2 i 3, és a dir, per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Les famílies interessades hauran de realitzar els tràmits de forma telemàtica a les webs dels centres, mitjançant un formulari web específic. També espodran realitzar presencialment a cada centre demanant cita prèvia a través d'aquest enllaç o ubicat al peu de la pàgina web.

Opció de continuar amb els estudis de Grau Professional

L'alumnat de les escoles de música de la Diputació entra en contacte amb la música, inicia laseva formació instrumental i es prepara per accedir als estudis professionals dels conservato-ris, amb titulació oficial. Un dels avantatges d'iniciar els estudis de música a les escoles de laDiputació és que, un cop finalitza el nivell elemental, l’alumnat té l'opció de continuar amb els
estudis professionals al mateix centre on han començat, després de superar la prova d’accésque regula el Departament d’Educació de la Generalitat per accedir als ensenyaments deGrau Professional. Els tres centres de la Diputació ofereixen el Grau professional.

Trobareu més informació sobre els centres d'ensenyament musical, les preinscripcions i la formació que s’hi imparteix a les webs de cada centre (dipta.cat/cmtarragona, dipta.cat/cmreus i dipta.cat/cmtortosa) i també a www.dipta.cat/estudiarmusica.