Reobertura de centre

Reobertura del centre el dimecres 28 d'octubre

Després d'aquestes dues setmanes de tancament del centre per recomanació de la Unitat d'Epidemiologia de les Terres de l'Ebre, i tenint en compte que restem a l'espera de rebre resposta durant aquest cap de setmana i possible inici de la setmana que ve, dels resultats del darrer cribratge que es va realitzar a l'Escola i Conservatori el passat dimarts 20 d'octubre, els informem que si no hi ha cap novetat al respecte, per part d'epidemiologia, reprendrem les classes de forma presencial el proper dimecres 28 d'octubre, i intentarem mantenir la "normalitat" en la mesura del possible.

No obstant això us contactarem novament abans d'aquesta data per confirmar-vos aquesta decisió segons els resultats obtinguts, i un cop hàgim contrastat aquests resultats amb la Unitat d'Epidemiologia. Un cop més, us demanem la vostra col·laboració per informar-nos si s’escau, si el vostre fill/a fos cas sospitós o positiu derivat del cribratge del centre ordinari, per activar el protocol del centre amb l'objectiu d'aturar els contagis i preservar la salut de tothom.

Durant els dos primers dies de la setmana que ve, les classes continuaran impartint-se de forma telemàtica com hem vingut fent aquestes darreres setmanes. Us agraïm la vostra col·laboració i paciència durant aquest període i esperem que l'estat de salut de la població del territori pugui estabilitzar-se. Seguirem en contacte en tot moment amb la Unitat d'Epidemiologia de les Terres de l'Ebre i us mantindrem informats de tot.