Santa Cecília

El 22 de novembre se celebra Santa Cecília, la patrona dels músics. Aquella setmana vam realitzar diverses activitats per celebrar-ho. Vam treure la música al carrer, els alumnes van poder tocar pels carrers de la nostra ciutat. I per primer cop la banda de música del conservatori va desfilar per Tortosa. Santa Cecília és una bona oportunitat per donar a conèixer i mostrar a la ciutadania tot el treball que els alumnes realitzen dintre a les aules.

Permet que els alumnes surtin al carrer i s'expressin, el fet d'estar al carrer suposa un soroll ambiental que dintre les aules no hi és, això els ajuda a treballar més i és una experiència molt enriquidora. A més, ens permet potenciar la música i visibilitzar la feina del conservatori i animar a tots aquells que tenen una inquietud musical a què tinguin l'oportunitat de conèixer el conservatori i fins i tot apuntar-s'hi.

La música és art, és un llenguatge i els alumnes poden comunicar-se a través de la música amb el públic de la ciutat.

Els professors de l'escola també van participar en la celebració de Santa Cecília. Van realitzar un concert amb els alumnes, amics i familiars com a públic. Com hi ha una confiança entre els artistes i el públic es crea una connexió i un vincle molt enriquidor. També és molt positiu que els alumnes puguin veure els seus professors realitzant un concert.

El canal terres de l'ebre ha realizat una càpsula de Santa Cecília: