Data 12-03-2020

Actualització: comunicat de la Diputació de Tarragona en relació amb el coronavirus

Seguint les indicacions del Govern de la Generalitat en relació amb les mesures de prevenció per contenir el virus COVID19, la Diputació de Tarragona tanca els seus centres educatius fins al 27 de març.

És a dir, a partir d’avui, dijous 12 de març, les Escoles d’Art i Disseny i les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació a a Tarragona, Reus i Tortosa suspenen tota l’activitat lectiva. Els centres d’educació especial Sant Rafael a Tarragona, Alba a Reus i Sant Jordi a Jesús (Tortosa), finalitzaran la jornada lectiva a les 17 h i demà ja no hi haurà classes.

Igualment, durant aquest període el Museu d’Art Modern de la Diputació i el Palau Bofarull romandran tancats al públic.

La Diputació de Tarragona pren aquestes mesures per preservar la salut tant de les persones que treballen a la Diputació, dels alumnes dels centres educatius com de la ciutadania. En aquest sentit, i donada l’excepcionalitat de les mesures preses a nivell general, i amb els objectius d’evitar la concentració de persones al lloc de treball, per una banda, i de facilitar la conciliació familiar dels empleats públics, per una altra, la institució està elaborant un pla intern que combina el teletreball amb el treball presencial.

Aquestes mesures se sumen a les preses en data 11 de març, podeu consultar la nota a: https://bit.ly/2IFn7wL, i podran veure’s afectades en funció de l’evolució epidemiològica.