Diputació de Tarragona
MENU
Diputació de Tarragona

Qui som

La COVID-19 ha colpit, d’una banda, durament el comerç de proximitat i, en general, el sector empresarial de casa nostra. Alhora, però, la pandèmia ha estat un impuls en la transformació personal i professional de cadascú ja que hem hagut de fer front a aquest contratemps i a les seves incomoditats. I, fins i tot, en alguns casos, la COVID-19 ha estat el detonant per emprendre.

La Diputació de Tarragona, en el marc del seu pla estratègic, impulsa polítiques actives de foment de l’ocupació i de desenvolupament sostenible del territori a través de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria. Tenint en compte les conseqüències econòmiques i socials derivades de la COVID-19, des de la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria s’ha replantejat l’execució d’alguns projectes del Pla anual amb l’objectiu de prioritzar la implementació de noves línies d’acció que donin resposta a les noves demandes i necessitats dels ciutadans del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès fruit de la crisi sanitària que estem patint.  

En concret, s’ha impulsat una campanya de sensibilització i promoció del comerç de proximitat i els productes locals, tenint en compte diferents recursos i suports clau per al sector i per tal de donar resposta a les persones empresàries i comerciants que es troben en diferents fases així com a les seves expectatives, plans de futur i mesures demandades a les administracions públiques.