Vés al contingut

L’Escola per l’Art i la Cultura estrena nou espai web amb tota l’oferta formativa artística de la demarcació

  • Publicat: 6/04/2022

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació estrena web: www.dipta.cat/eac on recull tota l’oferta formativa que el centre ofereix a Tortosa, Valls i a totes les subseus que arreu del territori s’han sumat al projecte del centre per portar l’art i la cultura a tots els municipis de la demarcació: Alcover, l’Arboç, Deltebre, Falset, Horta de Sant Joan, Miravet, Mont-roig, Montblanc, La Ràpita i Torredembarra.

La nova web té vocació de servei, d’irradiar art i cultura com a elements dinamitzadors d’una societat avançada i col·laborativa. L’apartat ‘Oferta formativa’ és l’eix central d’aquest espai, amb un cercador que permet seleccionar la formació per àmbit, modalitat o per municipi, fent molt més accessible la formació a l’usuari. A més, cada curs té una fitxa pròpia que inclou informació detallada del curs i material complementari, així com un botó d’inscripció que facilita l’acció de l’usuari.

 

Punt de trobada artística

Aquest nou espai vol ser un punt de trobada per a creadors i creadores del territori, fomentar la producció i la difusió artística i cultural, promoure l’ocupació dels professionals de l’art i la cultura i ésser un espai de pensament, debat i reflexió per la millora del món i la societat des de l’educació i la producció cultural.

La nova web ha estat desenvolupada amb recursos propis de la Diputació, amb el gestor de continguts Drupal que permet una actualització àgil i dinàmica dels continguts, a més que compleix amb els requisits d’accessibilitat des de qualsevol dispositiu mòbil. El disseny, que ha estat realitzat per una empresa de les Terres de l’Ebre, ha tingut molt present els valors de l’Escola per l’Art i la Cultura dinamitzador de la promoció cultural del territori.

https://www.dipta.cat/eac/sites/eac/files/media/EAC-home.mp4

 

Portada de la web de l'EAC
Portada de la web de l'EAC

Media