Vés al contingut

En marxa el primer curs de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Torredembarra, un taller de moda amb peces reciclades

  • Publicat: 8/03/2022

Una una petita col·lecció de roba feta a partir de peces que ja no utilitzem és un dels objectius del “Taller de moda: peces de roba reciclades i artístiques”. Es tracta de la primera de les 5 propostes formatives que l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona ofereix a Torredembarra, com a subseu d’aquest projecte cultural i artístic que s’ha estès recentment a totes les comarques de la demarcació. 

El curs dona el tret de sortida a la programació de formacions de temàtica artística i cultural que s’han organitzat a Torredembarra fins al mes de juny. “Disseny d’un cartell protesta amb visió de gènere”, ofert per l’Associació Les Rebles, s’oferirà el 12 de març. “Art i joc. Taller de joguines DIY. Art en família”, impartit per la il·lustradora Inés Borràs serà el següent. El dia 9 d’abril es farà el “Tastet d’Artteràpia... camins amb el jo creador”, amb l’Anna Solé i Imma de Batlle. I finalment, el durant el mes de juny es realitzarà el curs “Iniciació a la il·lustració”, impartit per Gabriela Bassin.

Torredembarra és una de les 10 subseus de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona a totes les comarques, on s’oferiran un total de 48 propostes formatives de diferents àmbits, impartides per professionals de l’art i la creació. D’aquesta manera, es completa l’oferta que s’imparteix als centres educatius de la Diputació a Tortosa i Valls, seus estables de la nova Escola per l’Art i la Cultura, alhora que es promou la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat els darrers mesos. Podeu consultar tota la programació a https://www.dipta.cat/escolaartcultura, algunes de quals estan reconegudes pel Departament d’Educació de l’ICE-URV.

L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona va néixer el juny del 2021 com un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l'essència de l’Escola d'Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l'oferta formativa i a intensificar l'activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. Els municipis subseus són Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), l’Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès).

El diputat Carlos Brull ha visitat el curs, a Torredembarra
El diputat Carlos Brull ha visitat el curs, a Torredembarra