Vés al contingut

Nous cursos monogràfics a Tortosa

  • Publicat: 12/04/2022

Nova oferta formativa per a aquest tercer trimestre a Tortosa En total, 17 cursos monogràfics de temàtica artística, cultural i patrimonial s’ofereixen entre els mesos d’abril i juny a la seu de l’Escola a la ciutat, a la Plaça de Sant Joan, 5.

Experimentar amb el Light Painting, familiaritzar-se amb l’Urban Sketching, aprendre a utilitzar l’Adobe Indesign o fer peces de ceràmica al torn són algunes de les formacions que es podran cursar aquest tercer trimestre a Tortosa. Els cursos estan impartits tant per professionals de l’art i la creació externs al centre, com per l’equip docent de la pròpia Escola.

Aquesta programació forma part dels més de 120 cursos que l’Escola per l’Art i la Cultura ofereix arreu de la demarcació a través de les 10 subseus de l’Escola -Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), l’Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès)-, així com a Valls (Alt Camp), seu estable del centre.

Podeu consultar tota la programació en aquesta web i podeu incriure-us directament al curs que més us interessi des de la fitxa descriptiva.