Vés al contingut

Introducció a la terrissa: el plat de pitança

Curs d'iniciació a la cantereria (terrissa) tradicional de les nostres terres.

Aprendre a fer una pitança, plat de pagès i de llaguters.

 

Introducció a la terrissa: el plat de pitança

  • Docent:
  • Preu: 32 €
  • Modalitat: Presencial
  • Àmbit Ceràmica
  • Tipus de formació: Curs
  • Durada: 8 h
  • Places: 15
  • Lloc: Escola per l'Art i la Cultura de Tortosa

Objectius:

Conèixer la tècnica emprada pels canterers (terrissers)

Crear una peça utilitària i molt tradicional com es la pitança

Programació:

Tornejat de les pitances i fer el estris que necessitem per tornejar-les “la canya”

Preparació del llapis (engobe) i aplicació a les pitances fetes

Preparació del vernís, envernissat de les pitances i coure al forn

Desenfornat i polit

Dirigit a:

Públic en general

8. Introducció a la terrissa_.pdf