L'oferta formativa de l'EADTarragona es dona a conèixer a l'Espai de l'Estudiant a través de sessions virtuals

El centre educatiu de la Diputació a Tarragona imparteix 7 cicles formatius de grau superior centrats en la formació i professionalització del talent artístic

L'Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona compta amb una àmplia oferta formativa reglada que promou la professionalització de l’alumnat a través dels cicles formatius de grau superior que ofereix. En total, 7 estudis de diferents àmbits del món de l’art i el disseny que capaciten l’alumnat i l’impulsen a fer del seu talent la seva professió. Un any més, l'EADTarragona participa, juntament amb l'EADReus, a l’Espai de l’Estudiant de Valls, que enguany se celebrarà a partir del 3 de maig en format virtual.

S’han programat divereses sessions informatives en línia i obertes a tothom per donar resposta a les persones interessades a cursar estudis reglats en Arts Plàstiques i Disseny a la demarcació de Tarragona el curs 2021/22. Tindran lloc els dies 5 i 7 de maig, a les 10 hores, amb una durada de 50 min. Les sessions estan obertes a tothom. Els interessats s’han d’inscriure a través del web de l’Espai de l’Estudiant: www.espaiestudiant.cat.

La primera sessió, prevista per dilluns, comptarà amb la participació del diputat delegat de centres d’ensenyament de la Diputació, Jordi Cartanyà, així com dels directors de les escoles d’art i disseny de la Diputació a Tarragona i Reus, Dani Uzquiano i Quim Vilafranca, respectivament. Dimarts i dijous se centraran a aprofundir en l’oferta formativa que ofereix el centre de Reus i dimecres i divendres es dedicarà als cicles que s’imparteixen a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix set cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística.

Els links per accedir-hi són:

Dimecres 5 de maig: https://meet.google.com/bxg-xayj-zvp
Divendres 7 de maig: https://meet.google.com/mdu-ufts-jft