Jornades Il·lustrades LAP

Exposicions i accions sobre il·lustració limitades a l'accès d'alumnat i personal de l'EADTarragona

Hem habilitat un espai al nostre web des d'on poder veure les diferents propostes gràfiques: 

EXPOSICIÓ LAP

El 8 d'abril celebrem les jornades il·lustrades LAP de forma interna a l'Espai Piscina de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, una iniciativa que reuneix il·lustradors estudiants i professionals.

Aquesta, que serà la quarta edició de LAP (ajornada l'any passat), ens permetrà conèixer diverses artistes femenines que diferents persones vinculades amb l'escola han volgut representar. Una clara  crítica sobre la visibilitat històrica de la dona en el món de l'art, concretada amb una exposició col·lectiva que porta per títol "Reescrivim la història".

A més a més hi haurà diferents accions adaptades als diferents grups bombolla de cada cicle.

L'alumnat de segon curs exposarà un Fanzine que va realitzar l'any passat a l'assignatura de projectes en homenatge a la figura de Charlotte Salomon, pintora alemanya d'origen jueu.

I l'alumnat de primer curs presentarà el resultat d'un treball de còmic, que ha dibuixat, maquetat i imprès en format llibre a partir d'un text d'Eduardo Galeano, 'Celebración de la fantasía'.

Amb la presencialitat al 50% i prenent totes les mesures sanitàries pertinents, totes les persones que assiteixin presencialment a les Portes Obertes de l'EADTarragona el dia 10 d'abril, podran visitar l'exposició a l'Espai Piscina ja que es podrà visitar fins el dia 20 d'abril.

També hem habilitat un espai al nostre web des d'on poder veure les diferents propostes gràfiques. 

Disseny del cartell: Alba Domingo