Portes Obertes presencials i telemàtiques a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona

El dia 10 d'abril de 10 a 13h l'escola tindrà les portes obertes per a mostrar les instal·lacions i explicar l'oferta formativa al públic de forma presencial i amb totes les mesures de seguretat pertinents.

Podreu assistir telemàticament a les portes obertes de l'EADTarragona a les 11h . Consulteu enllaços al cos de la notícia

 

El proper dissabte dia 10 d'abril hi haurà jornada de portes obertes a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona on professors i personal administratiu explicaran l'oferta educativa dels diferents cicles. 

Els ensenyaments artístics proporcionen una formació de qualitat i garanteixen la qualificació dels futurs professionals de les arts plàstiques i el disseny. 

 

Tot aquell que estigui interessat en estudiar arts aplicades al mur, disseny gràfic, animació, il·lustració, joieria, fotografia o gràfica interactiva tindrà ocasió de veure de primera mà les instal·lacions de l'EADTarragona així com una mostra de treballs d'alumnes actuals i passats.

HORARIS:

Degut a les mesures de seguretat per la covid19, és necessari demanar cita prèvia, teniu temps fins el dia abans.
Per a demanar cita podeu fer-ho a través del següent enllaç: DEMANAR CITA PRÈVIA

*Degut a les mesures de confinament comarcal decretades per la Generalitat en les últimes hores, s'està treballant des de l'EADTarragona en la manera de poder celebrar unes portes obertes telemàtiques també.