Angie Jon del cicle de joeiria artística una mostra del talent de l’EADTarragona

L'alumna ha pogut exhibir el seu treball a Artesania Catalunya dins el marc del JOYA 21

El projecte JOYA Barcelona, Art Jewellery & Objects s'ha convertit en poc temps en una de les propostes culturals més contemplades de el sector.

Des de l'any 2009 fins a l'actual 2021 JOYA ha aconseguit posicionar-se com un esdeveniment de referència on més de 450 artistes de 45 països diferents intercanvien idees, negocis i experiències amb galeries, col·leccionistes privats i elit cultural.

L'edició d'enguany, que tenia per tema central l'Alquímia, es va celebrar en format d'exhibició simultàniament en dos escenaris icònics de la ciutat. Els artistes individuals i premiats han exposat les seves peces al Disseny HUB Barcelona, el prestigiós espai també va albergar els seleccionats dels premis Enjoia't organitzat pel A-FAD.

D'altra banda, les escoles, galeries i col·lectius van tenir el seu lloc a Artesania Catalunya, al Barri Gòtic de Barcelona entre els dies 22 de setembre a el 24 d'octubre de 2021. I l'alumna de l'EADTarragona Angie Jon va poder exposar les seves peces.

El seu projecte porta per títol Resistència, una idea que va sorgir inspirant-se per la lluita constant de l'ésser humà per sobreviure, on la fragilitat més pura s'enfronta als dimonis creats per la societat. Transforma fragments de vivències personals per tal de generar un discurs propi on es transporta a records que l'han marcat en la seva identitat i a espais que encara es resisteixen a ser oblidats.

Moltes felicitats Angie!