L'EADTarragona participa de la Jornada Art Experience 2021.

Art Experience és una proposta de treball en grup que es desenvolupa al llarg del curs amb la col·laboració de dues institucions: CosmoCaixa i CREC coworking.

Es tracta d'una iniciativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya que promou l’Aprenentatge Basat en Projectes.

A la Jornada van assistir alumnes de totes les Escoles d’Art i Disseny de Catalunya. Els participants, formant equips de diverses especialitats, es van enfrontar a un repte definit per part de CosmoCaixa i van generar propostes de disseny d’un producte.

L'alumnat de l’EADTarragona va formar equips de treball amb alumnat d’altres centres i professorat de diferents branques de l’art i el disseny.

De la nostra escola van participar: Isaïes Areny del CFGS d'Arts Aplicades al Mur, Carme Torruella d'Animació, Míriam Viso de Gràfica publicitària, Gemma Palau de Fotografia i Assumpció Claramunt de Joieria.
Professorat dinamitzador: Francesc Perramon i Laura Casas.

Art Experience és una convocatòria adreçada a l'alumnat de 2n dels cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny de qualsevol família professional que anima a resoldre un repte formant equips amb perfils professionals diversos. Es tracta d'una iniciativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya que promou la implementació de l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) i busca eliminar els límits establerts entre especialitats amb el treball en equip i la diversitat en les disciplines de l’art i el disseny. 

La convocatòria demana solució a un repte prèviament definit per CosmoCaixa generant propostes de disseny d’un producte. 
El resultat havia de ser un prototip o l’esbós d’una idea. No, un producte acabat. 
En acabar l’experiència els alumnes havien de fer una presentació de cinc minuts explicant el seu projecte i el pla de treball que s’hauria d’aplicar en cas que fos viable la seva execució.