Concurs pel disseny d'una etiqueta de carmanyola Valira

Una col·laboració entre les empreses Valira, dedicada a la fabricació d’utensilis per al sector de l’alimentació, Porta Sistemas, especialitzada en la fabricació i impressió d’etiquetes, i l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona.

 etiquetes guanyadores concurs VALIRA
Quatre premis de 200€ bruts i la impressió comercial de les quatre etiquetes guanyadores del concurs.

Durant el mes d'abril, tots els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona han tingut l'ocasió de participar d'un concurs per a dissenyar l'etiqueta d'una carmanyola en col·laboració amb l'empresa Valira, dedicada a la fabricació d’utensilis per al sector de l’alimentació i Porta Sistemas, empresa especialitzada en la fabricació i impressió digital d’etiquetes. Una col·laboració que segurament tindrà una contininuïtat en properes edicions.

Es tractava d'un concurs restringit a l’alumnat de l’EADT matriculat durant el curs 2018-2019 en qualsevol disciplina.
La temàtica del concurs era lliure així com la tècnica, sempre tenint en compte, però, que la realització final de l’etiqueta seria una impressió digital sobre paper adhesiu. 

Després del recompte de les votacions per part dels alumnes i professors de l'EADT, de l'equip de treballadors de Valira i també de l'equip de treballadors de Porta Sistemas, s'ha resolt que les quatre etiquetes premiades són les corresponents a les alumnes Alba Méndez, Aleksandra Kurlan, Maria Julve i Olga Abella. 

El guardó consisteixen en tres premis de 200€ bruts. Dos per part de Valira i dos per part de Porta Sistemas i en el fet que totes quatre propostes es veuran reproduïdes i comercialitzades com a producte real en la línia de productes personalitzables.

Enhorabona a les guanyadores i moltes gràcies a tots i totes per participar!

El lliurament de premis va ser el dijous dia 6 a l'Espai Piscina de l'EADTarragona.

premis Valira i Porta sistemas