L'ex-alumne de fotografia David Mocha presenta 'Bonavista' al MAMTarragona

Mocha ha fotografiat els afores de la ciutat de Tarragona, Bonavista, un barri envoltat de fàbriques, carreteres i erms.

Les seves fotografies versen sobre els processos de construcció, transformació, percepció i representació del territori i del paisatge.

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona presenta l'exposició 'Bonavista' de l'exalumne de fotografia David Mocha.

Bonavista és un lloc íntimament lligat als seus orígens a l’Espanya rural i a la indústria petroquímica, on els seus habitants han aconseguit forjar una nova identitat territorial en una terra perifèrica desproveïda de discurs, aportant valors positius al seu paisatge i a la terra erma on es troba s’asseu.

Més enllà de representar l’aspecte del barri, intento fotografiar alguns valors intangibles que existeixen al paisatge, relacionats amb la identitat, la feina o el sentiment de pertinença a un lloc. 

A més, les fotografies són el resultat de la meva pròpia experiència en aquest lloc, és una mirada al paisatge on vaig créixer, el lloc on els meus avis van arribar d’Extremadura fa 50 anys.

Els seus treballs han estat exposats a diversos certàmens i espais com el Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, Caixaforum Barcelona o Centro Cibeles a Madrid i des de  dijous 11 de març fins el diumenge 13 de juny de 2021, la seva proposta es podrà visitar a Tarragona.

 

Museu d'Art Modern de la Diputació
C/ Santa Anna 8, de Tarragona.
Entrada gratuïta
De dimarts a dissabte, de 10 a 17h
Telèfon: 977 23 50 32