El 25 d'abril a l'EADT celebra el Dia Mundial del Disseny Gràfic

Aquest dijous se celebra el Dia Mundial del Disseny Gràfic a l'escola amb una conferència oberta al públic de Partee i una exposició de Macari Gomez "MAC"

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Disseny Gràfic, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona acollirà aquest proper 25 d’abril a les 11h una conferència a càrrec del jove estudi de disseny Partee. Sex, Design & Rock'n'roll i una exposició a l'Espai Piscina de Macari Gomez "MAC".

Conferència a càrrec de Partee.

Espai Piscina de l'EADT. Dijous, 25 d'abril de 2017.
A les 11 h.

partee design

PARTEE: SEX, DESIGN & ROCK'N'ROLL

AGÈNCIA  → COOPERATIVA
A la Cooperativa Partee desenvolupem solucions gràfiques i creatives per ajudar a empreses, organitzacions i particulars a comunicar els seus valors, productes o idees.
Treballem per impulsar un model horitzontal i sostenible, adaptat als nous temps. 

ARTIFICIAL → REAL
En un sector on predominen les propostes intangibles i purament digitals, apostem per la calidesa dels processos manuals i analògics. Cada projecte es concep amb una metodologia artística única, mimant tot el procés fins l'últim detall i donant pas a un resultat final amb vida pròpia. 
Creiem en la recerca i l'experimentació de nous processos creatius, que garanteixen l'originalitat i el creixament constant dels nostres projectes. 

INDIVIDUALITAT → COL·LECTIVITAT
Potenciem la creativitat col·lectiva. A Partee creem vincles amb els nostres clients, fent-los partíceps de tot el procéss creatiu. D'aquesta experiència compartida aconseguim solucinons úniques i singulars.
Som la celebració del procés creatiu.

Inauguració de l'exposició de Macari Gomez "MAC".

Espai Piscina de l'EADT. Dijous, 25 d'abril de 2017.
A les 12:30 h.

L'exposició és una selecció de material gràfic del cartellista cinematogràfic català.  Els seus cartells es caracteritzen per la creativitat, l'inconformisme i l'harmonia.

Macari Gómez Quibus, conegut professionalment com Mac, autor d'icònics cartells de pel·lícules de l'època daurada de Hollywood, com 'Ciutadà Kane' (1941), 'Casablanca' (1942), 'Un tramvia anomenat desig' (1951), 'Els fills de Ranxo Gran '(1956) i' El verdugo '(19 63), entre d'altres.

A banda d'aquestes obres, també va treballar com a pintor i com a dibuixant. Amb una trajectoria artística de més de 40 anys, Gómez va elaborar més de 4.000 peces, algunes de les quals s'han exposat a la Filmoteca de Catalunya i a la Filmoteca Nacional de Madrid. La seva obra ha Estat reconeguda amb Guardons com el Premi Sant Jordi de Cinematografia. El 2013 va ser Nomenat Membre d'honor de l'Acadèmia del Cinema Català i el 2014 va Rebre la Creu de Sant Jordi.

La imatge del Dia Mundial del Disseny, DMDG19, d'aquest any, l'ha dissenyat l'alumna de gràfica publicitària Mireia Martínez Cabré.