El talent de l'alumnat es mostra a la "IV Jornada d'Art i Disseny: de l'escola a l'empresa"

La jornada organitzada pel Departament d'Ensenyament va tenir lloc aquest dimecres al CosmoCaixa i s'hi van presentar a tot el públic treballs de tres alumnes de l'EADT

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona va ser present, i també protagonista, de la IV Jornada d'Art i Disseny: de l'escola a l'empresa, organitzada pel Departament d'Ensenyament, al CosmoCaixa de Barcelona. La trobada es realitza anualment per establir un diàleg entre les empreses compromeses en el procés fomatiu dels joves i, alhora, mostrar els millors projectes finals dels alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior de totes les escoles d'art i disseny de Catalunya.

L'EADT va ser present i va deixar la seva empremta, mostrant alguns dels treballs guanyadors de la darrera edició dels Premis Taronja. A més, tres alumnes de la notra escola van tenir l'oportunitat fer una presentació al públic dels seus projectes. Els projectes corresponien als alumnes:  Bàrbara Arnau, de joieria artística amb el seu treball Yes, Why not?; Mari Carmen Peralta, d'Arts aplicades al mur amb El viatge;Arnau Matas, de Gràfica publicitària amb el treball Punt de sal.