El talent dels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona protagonitza el lliurament dels Premis Taronja

Set premis reconeixen els millors projectes dels Cicles Formatius de Grau Superior del curs 2017-2018 en un acte que ha omplert l’Espai Piscina del centre

Oriol Cruz en un moment de l'acte
L’acte va permetre reconèixer el talent dels joves artistes que realitzen els seus estudis a l’Escola d’Art i Disseny

Un any més, l'Espai Piscina de l'EADTarragona s'omple de gom a gom amb alumnes, ex-alumnes, personalitats de la ciutat, empreses de proximitat i anònims curiosos. Un públic ben divers que va poder participar ahir de la desena edició de l’entrega dels Premis Taronja aquest dijous a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona.

Els premis posen en relleu el talent dels alumnes que s’han format durant dos anys al centre. S’han reconegut els millors projectes del curs 2017-2018 dels Cicles Formatius de Grau Superior que s’imparteixen: Arts aplicades al mur, Il·lustració, Fotografia, Joieria artística, Gràfica publicitària, Animació i Gràfica interactiva. Els set guanyadors han compartit el reconeixement públic amb els altres dos finalistes de cada categoria, ja que s’han mostrat els seus treballs durant el lliurament de premis.

Els premiats han estat: Paula Martín Torredemer (Premi Taronja Arts aplicades al mur), Ana Gómez Carracedo (Premi Taronja Il·lustració), Marina López Arnau (Premi Taronja Fotografia), Marta Garcia Càmara (Premi Taronja Joieria artística), Sílvia Iglesias Matamoros (Premi Taronja Gràfica publicitària), Darakth Teixidor González (Premi Taronja Animació) i Núria Pacheco Pons (Premi Taronja Gràfica interactiva).

L’acte de lliurament de guardons ha comptat amb la presència del diputat de la Diputació, Mateu Montserrat, i l’ha presentat l’imitador i col·laborador televisiu i radiofònic Oriol Cruz. S’han viscut moments divertits gràcies a les imitacions humorístiques del presentador i amb un ritme original aportat per la música en directe de Casiotones Brothers.

Un cop finalitzat l'acte, s’ha inaugurat l’exposició que mostra els treballs premiats i una selecció dels millors projectes finals i projectes integrats del curs 2017-2018. Aquesta mostra es podrà visitar fins el 23 de març, en l’horari d’obertura del centre.

Relació de guanyadors i finalistes de cada categoria:

> Premi Taronja Arts del Mur
Paula Martín Torredemer

Finalistes:
Morgana Àvila Salvadó
Arantxa Nova López

> Premi Taronja Projecte Integrat Il·lustració
Ana Gómez Carracedo

Finalistes:
Laya Garcia Gil
Clarisa Garcia Rodríguez 

> Premi Taronja Projecte Integrat Fotografia
Marina López Arnau

Finalistes:
Cristina Antilles Silva
Maia Pacheco Pastor

> Premi Taronja Joieria artística
Marta Garcia Càmara

Finalistes:
Raquel Aliaga Alcón
Albert Bertomeu Gil 

> Premi Taronja Projecte Integrat Gràfica Publicitària
Sílvia Iglesias Matamoros

Finalistes:
Clara Madurell Peropadre
Joana Sánchez Santana

> Premi Taronja Projecte Integrat Animació
Darakth Teixidor González

Finalistes:
Roger Bosque Alberich
Arantxa Carbó Lacoriqueta 

> Premi Taronja Projecte Integrat Gràfica Interactiva
Núria Pacheco Pons

Finalistes:
Aleksandra Giménez Gimeno
Marta Pàmies Banús