Escultures de llibres dels alumnes de l'EADT inunden Vila-seca per Sant Jordi

Al llarg del cap de setmana de Sant Jordi alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i l'Escola d'Art de Reus han construït diveres escultures efímeres per tot el poble

La iniciativa pretén apropar l’art a la ciutadania i donar una nova vida a qualsevol tipus de llibre com ara enciclopèdies, llibres de text, llibres de butxaca, llibres infantils i, en general qualsevol format de llibre obsolet i en desús. En total han estat set projectes que treballaven l'escultura amb llibres i el disseny d’un espai urbà. L’Ajuntament i la Biblioteca de Vila-seca són els impulsors d’aquesta iniciativa que es trasllada físicament a aquests indrets de la població: la rambla de Catalunya, el carrer Major, el Portal de Sant Antoni, la plaça d’Estudi, la plaça de Voltes, la plaça de l’Església i les Peixateries Velles.

A tots aquests espais es podran veure els projectes de disseny urbà i les escultures efímeres construïdes amb prop de 20.000 libres llibres que formen part de l’estoc utilitzat l’any passat i que han estat cedits per veïns, per entitats i escoles i per diverses institucions.