Estudiar a l'EADTarragona; set cicles formatius de grau superior en art i disseny

Les inscripcions a les proves d'accés per al curs 2020-2021 es podran dur a terme del 16 al 26 de març

foto EADT
Del 16 al 26 de març les persones interessades podran inscriure’s a les proves d’accés als cicles de grau superior.

Com a mesura de prevenció del coronavirus Covid-19 (SARS-CoV2, a partir del dia 12 de març, el centre roman tancat. Per indicació del Govern de la Generalitat, se suspèn tota l'activitat lectiva fins al 27 de març.

Aquest tancament coincideix amb l'inici del període d'inscripcions a les proves d'accés als cicles formatius de grau superior fins al 26 de març de 2020. Aquesta preinscripció la podeu seguir fent de forma telemàtica > http://ensenyament.gencat.cat/

Oferir uns estudis reglats, de qualitat i, sobretot, que capacitin l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió, és la voluntat de la Diputació de Tarragona a través de les seves escoles d’art. Els centres que la institució gestiona a Tarragona, Reus i Tortosa posen a l’abast dels estudiants un total de 12 cicles de grau superior que esdevenen referents en qualitat docent en estudis d’art i disseny al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix set cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva (disseny web), Animació, Gràfica Publicitària (disseny gràfic), Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur (pintura) i Joieria artística.

Del 16 al 26 de març les persones interessades podran inscriure’s a les proves d’accés als cicles de grau superior, segons estableix el calendari de la Generalitat. Aquestes proves d’accés tindran lloc al mes de maig i s’adrecen a aquells estudiants que no reuneixen tots els requisits que marca la Generalitat per accedir directament als cicles formatius de grau superior.

El lloc web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny agrupa la informació relativa a tots els cicles formatius de grau superior que ofereix la Diputació de Tarragona als centres de Tarragona, Reus i Tortosa.

L'oferta formativa de les escoles d'art de la Diputació a l'Espai de l'Estudiant de Valls

Les escoles d'art i disseny de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa presentaran la seva oferta formativa a l'Espai de l'Estudiant de Valls, el saló de l'ensenyament de les comarques de Tarragona, que tindrà lloc a la Sala Kursaal els propers dies 12 i 13 de març. Aquesta fira anual, que se celebra a la capital de l'Alt Camp, inclou entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya. La inauguració de l'Espai de l'Estudiant, el proper dijous dia 12 de març a les 10 h, comptarà amb la presència del diputat de Centres d'Ensenyament de la Diputació, Jordi Cartanyà.

Enguany aquesta cita celebra la seva 20 edició.

Més info al web http://www.espaiestudiant.cat/

Dates d'interés:

  • Inscripcions a les proves d'accés del 16 al 26 de març de 2020.
  • Convocatòria extraordinària de proves d'accés (part específica): del 25 al 29 de maig de 2020
  • Convocatòria de setembre de proves d'accés (part específica): de l'1 al 4 de setembre de 2020
  • Preinscrició al centre: del 28 de maig al 10 de juny de 2020