Exposició de Txema Salvans a l’EADT

Txema Salvans exposa en el marc dels actes del festival SCAN ‘The waiting game’, la seva obra més crítica a l’escola d’Art i Disseny de Tarragona

Exposició Txema Salvans' The waiting game’ (18 d'octubre a 18 de novembre)
Un  dels  actes  programats  per  l’escola  dins  el  festival  de fotografia  SCAN  és  la  inauguració  de l’exposició ‘The waiting game’ del fotògraf Txema Salvans a l’espai Piscina.
El dimarts 18 d’octubre doncs, a partir de les 19h, podrem veure l’obra d’aquest artista guanyador del concurs ‘Fotolibro Iberoamericano 2012’ que organitza l’editorial espanyola RM i que estarà instal·lada fins el 18 de novembre.

El  fotògraf  Txema  Salvans  va  estar  sis  anys  recorrent carreteres  urbanes  i  rurals,  autopistes  i petits  camins  al llarg  de  la  costa  mediterrània  per  captar  una  visió  diferent  de  la  prostitució.  Una visió enfocada a les hores d'espera que les treballadores sexuals aguanten en paisatges solitaris i escabrosos a per la seva 'recompensa' diària.

Segons Salvans tots sabem què significa esperar i per això empatitzem amb elles, per això en les seves  fotos  no apareixen quan  es  toquen,  riuen  i  fan  maniobres  per  captar  clients, perquè l'objectiu és que ens posem a la seva pell quan aparentment no passa res.

Txema  Salvans  col·labora  amb  revistes  com  el  Magazine  de  La  Vanguardia,  el  Dominical  d'El Períodico  o  El  País  Semanal.  Els  seus  treball  ha  estat  reconegut per  institucions  com  la Generalitat de Catalunya, PHotoEspaña o la Caixa d'Estalvis del Mediterrani.
Per saber més sobre aquest autor podeu llegir aquesta entrevista que li va fer la plataforma VICE:
http://www.vice.com/es/read/txema-salvans-the-waiting-game