Game Jam WTM Tarragona 2019

La segona edició de la Game Jam WTM tindrà lloc a l'EADTarragona els dies 22, 23 i 24 de novembre

La Game Jam WTM és una iniciativa del GDG Tarragona amb la col·laboració de Tarraco Droid i l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona.

Els dies 22, 23 i 24 de novembre a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona organitzem la segona edició de la Game Jam Woman TechMakers, una iniciativa del Google Developer Group Tarragona per donar visibilitat a les dones que es dediquen a la creació i desenvolupament de videojocs i app i promoure aquestes carreres professionals entre les més joves.

La Game Jam WTM és un concurs de creació de videojocs i aplicacions mòbils que té lloc durant un cap de setmana. Els participants, organitzats per equips, solen estar especialitzats en una o diverses disciplines: programació, disseny, il·lustració, animació, música ... Està oberta a tothom, ja que un dels principals objectius és poder crear networking, ajudar a la creació de nous projectes del sector del videojoc i crear ponts entre els dos mons, el de la programació i el de l'art.

Té dos objectius, el primer és ajuntar en un espai comú a professionals del sector amb estudiants d'informàtica, de disseny de videojocs, d'animació, d'il·lustració i creatius locals, perquè en un temps reduït puguin demostrar el seu talent creant un videojoc o app sobre un tema concret. El segon, donar visibilitat a les dones que es dediquen a la creació i desenvolupament de videojocs i promoure aquestes carreres professionals entre les més joves.

La mecànica de la Game Jam

> Divendres a la tarda:
Obertura de portes a les 16:30. Presentació i ponències sobre el sector dels videojocs.
Es formaran els equips i a partir d'aquest moment ja es podrà començar a desenvolupar el videojoc en el llenguatge, plataforma i tecnologia que cada equip esculli. A les 21h tancarem l'Escola, no es fa nit al recinte.
Cada equip podrà seguir treballant des de casa.

> Dissabte:
Obertura a les 9h fins a les 21h que es tanca l'Escola, no es fa nit al recinte.
Al llarg del dia hi haurà recessos per menjar i café i begudes.
Cada equip podrà seguir treballant des de casa.

> Diumenge:
Obertura a les 9 h per seguir treballant. A les 13 h dinar i a les 15 h lliurament dels projectes.
A les 15:30 h començaran les presentacions dels projectes davant del jurat.
En acabar, s'anunciaran els guanyador@s

Inscripció

La participació a la Game Jam és gratuïta >> inscripció aquí

A part d'inscriure-us com a participants de la Game Jam, també us podeu inscriure com a visitant, que us permetria venir a les xerrades, veure el treball dels equips i la presentació final dels projectes diumenge a la tarda. Si vens com 'visitant' i t'animes a participar, no posarem cap impediment en què formis part d'un equip ja format o que creïs el teu propi equip.

NOTA: L'usuari, al fer clic al link d’inscripció, és coneixedor d'abandonar els servidors de la Diputació de Tarragona en accedir a la plataforma d'inscripció a l'esdeveniment de la Game Jam i les seves dades seran gestionades per Google Developers Group Tarragona per tal de fer efectiva la citada inscripció