Historia de una nube

Il·lustració

Historia de una nube

Historia de una nube és una col·lecció de tres àlbums il·lustrats que expliquen la vida d’un núvol: on neix, les seves aventures i els llocs i personatges que va coneixent pel camí.
El primer “Una nube poco corriente” ens presenta el núvol i les seves inquietuds, el segon “La gran aventura” narra visualment el seu periple i el tercer “Cuaderno de viaje” és el diari on el núvol explica tot el que ha conegut.
Aquests llibres estan realitzats amb diferents tècniques en funció de les emocions que transmet cadascun, realçant el valor de la imatge i on es barregen elements reals amb elements ficticis a través de la imaginació.
El projecte pretén abstreure del món real a l’espectador i transportar-lo a situacions i mons imaginaris impossibles; a més d’aprofundir també en aquestes emocions que et sorprèn que poguessis tenir i altres que havies oblidat que es podien sentir. En els llibres, a mesura que avança la història pretenc que l’espectador recuperi aquesta fascinació, per l’entorn que ens envolta i per les coses més simples, mitjançant les il·lustracions i els detalls perduts en elles.

'picture', 'settings' => array( 'image_style' => 'eadt_base_test_2breakpoints_theme_eadt_medium_1x ', 'picture_group' => 'eadt_responsive_base', 'fallback_image_style' => 'eadt_base_test_2breakpoints_theme_eadt_medium_1x' ), )); print render($output); */ ?>

Clarisa García