Inici del curs 2018/2019 el proper divendres 14 de setembre

El proper divendres dia 14 de setembre comença el curs escolar 2018/2019 a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona amb una presentació dirigida als alumnes nous

El curs s'iniciarà amb una presentació als alumnes nous

Per tal de donar la benvinguda a tots els alumnes de nou accés a l’escola, se'ls ha convocat a les 12 h del migdia per iniciar el curs amb una presentació per part de l’equip directiu. Després continuarà la presentació amb tota la informació relacionada amb les diferents disciplines per part dels caps de departament i el professorat de cadascun dels set cicles formatius que aquest curs s'impartiran a l’escola: Animació, Gràfica Interactiva, Gràfica Publicitària, Arts Aplicades al Mur, Fotografia, Il·lustració i Joieria artística. Les classes començaran amb regularitat el dilluns dia 17 de setembre.

Els alumnes de 2n curs començaran les classes el dilluns 17 de setembre en l'horari normal, a les 9 h. Durant la primera classe, però, diferents professors del curs explicaran i facilitaran informació sobre els horaris, calendari, normativa i diferents aspectes que us poden interessar i afectar durant aquest 2n curs.