Jornada Èxit el dijous 12 de maig per celebrar el final de curs

Serà també l’acte de graduació de tot aquell alumnat que ha acabat els seus estudis en els darrers cursos

La primera edició de la Jornada Èxit és un dia per agrair la feina feta per tota la comunitat educativa de l’escola, així com la col·laboració d’empreses, entitats i professionals externs que fan possible el dia a dia de l’escola.

Els actes programats són els següents:

12.00 h_Fòrum amb antic alumnat

Taula de debat protagonitzada per alumnat de les darreres promocions de les diferents disciplines que s’imparteixen a l’escola i que explicaran la seva experiència professional actual, després del seu pas per l’escola.

19.00 h_Gala Èxit amb Joan Colomo

Acte obert on esperem comptar amb la participació de l’alumnat actual i de les darreres promocions, que per la pandèmia no van poder celebrar la seva graduació.
Presentarem una publicació que recull tots els projectes integrats i finals de l’alumnat graduat el passat curs i també una exposició amb els projectes de les tres darreres promocions graduades els cursos 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021.

00.00 h_Festa a la Sala Premium de Tarragona
Recull la teva polsera a la tarda, durant la Gala Èxit, i podràs accedir a la Sala Premium per celebrar el fi de festa i tenir descomptes en les consumicions.