L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona porta el dibuix als carrers de la ciutat per celebrar el Big Draw

Per tercer any consecutiu, el centre ha celebrat el Festival del Dibuix amb tallers i conferències oberts a la ciutadania

foto Julieta Duran
Al llarg del matí es van fer diversos tallers organitzats pels professors de cadascun dels cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny que s'imparteixen a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona

Els alumn@s de l'Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona van sortir al carrer dimecres 23 d'octubre per acostar el dibuix a la ciutadania, en el marc de la celebració de l'esdeveniment mundial Big Draw. Per tercer any consecutiu, el centre d'educació artística va programar tallers participatius i conferències fora de les aules. Enguany, la Plaça Corsini de Tarragona va ser l'escenari principal de les propostes artístiques, que van aplegar la comunitat educativa i públic interessat de totes les edats.

Al llarg del matí es van fer diversos tallers organitzats pels professors de cadascun dels cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny que s'imparteixen a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona: Joieria, Fotografia, Disseny gràfic, Disseny web, Il·lustració, Animació i Pintura. L'artista plàstic Jordi Llort va impartir el taller "L’sketchbooker d’un Rebel”. A més, a les 13h , l'il·lustrador Pep Montserrat va oferir una conferència sobre la seva obra, la gestió i el procés creatiu al Museu d'Art Modern de la Diputació.

El BigDraw o Festival del Dibuix és un esdeveniment mundial que promou el dibuix com a eina per a l’educació, l'expressió i la creació. L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona s'ha sumat un any més a aquesta commemoració amb aquesta iniciativa organitzada amb la col·laboració del Museu d'Art Modern de la Diputació, del Mercat Central de Tarragona i Espimsa.

El diputat delegat de Centres d'Ensenyament de la Diputació de Tarragona va visitar al llarg del matí els tallers de la Plaça Corsini de Tarragona.
Us deixem una galeria d'imatges relaitzada per les alumnes de fotografia en pràctiques Julieta Duran i Carme Carles.