La professora Núria Rion rep l'accèssit en La Biennal d'Art 2017

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona que premia les obres d'Andrea Leria, en la modalitat de pintura, i de Roger Caparó per escultura.

Biennal d'Art 2017

El dia 14 de juliol va tenir lloc la celebració del 40è Premi Tapiró de Pintura i el 38è Premi Julio Antonio d'escultura dins el marc de la Biennal d'Art 2017 que organitza el Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona. 

Aquests premis són una manera de facilitar l'oportunitat als creadors d'avantguarda del país de donar-se a conèixer i de consolidar-se com a referents de la seva especialitat. 

En aquesta ocasió s'han atorgat a les obres d'Andrea Lería i de Roger Caparó, respectivament. També s'han reconegut els treballs de la professora Núria Rion i Carlos Zuniga (pintura) i de Marc Anglès, Núria Fernández i Sergi Quiñonero (escultura). 

Fins al 4 de setembre, el Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona acull l'exposició de la Biennal d'Art 2017 on es mostren les obres guanyadores de en l'edició d'enguany i també una mostra d'algunes de les 48 peces que s'han presentat al 40è Premi Tapiró de Pintura i al 38è Premi Julio Antonio d'escultura.