L'alumna Chaimae Bouzalhad protagonista de les 'Històries d'Aquí' de la Diputació de Tarragona

La Chaimae va estudiar Gràfica Interactiva i actualment està cursant el segon curs de Gràfica Publicitària

La Chaimae és alumna de Gràfica interactiva i Gràfica publicitària a l’escola de Tarragona: “Hi estic aprenent molt”

En un anterior post del blog Aquí Diputació ens parlaven de la nostra Escola d’Art de Tortosa, referent a Catalunya en restauració de béns patrimonials i un potent focus d’ensenyaments artístics a les Terres de l’Ebre, amb cursos i tallers monogràfics sobre diverses disciplines. En aquest post, ens endinsem als altres dos centres d’ensenyaments artístics que depenen de la Diputació de Tarragona: les escoles d’art i disseny de Reus i de Tarragona. Ho fem a través de l’experiència de dos estudiants que porten la creativitat a les venes.

Parlem amb l’Álex Luna a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, alumne del cicle formatiu de grau superior Videojocs i entorns virtuals de Reus, que va participar a la Primera Game Jam organitzada per l'EADTarragona.

I la Chaimae Bouzalhad, veïna de Vila-seca i alumna de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Hi ha realitzat el cicle de Gràfica interactiva, i en l'actualitat hi cursa el segon curs del cicle de Gràfica publicitària. Tot i haver rebut ja alguna oferta de treball estable, ha preferit continuar formant-se al centre: "En els dos anys que dura cada cicle, estic aprenent molt, és una sort poder estudiar aquí".

La Chaimae assegura que sempre li havia agradat el disseny, si bé va estudiar el batxillerat científic. “Una amiga que estudia Química al campus Sescelades em va parlar de l’Escola d’Art i Disseny i m’hi vaig interessar. Quan vaig visitar el centre ho vaig tenir clar: això és el que vull”, afegeix convençuda. Considera que el seu sector ofereix força sortides professionals. De moment, ja ha treballat temporalment a l’estiu en una empresa de Tarragona dedicada al disseny de pàgines web, i quan acabi buscarà feina en aquest àmbit, si bé vol continuar formant-se amb algun postgrau.