L'alumnat de fotografia de l'EADT col·labora amb la Sala Trono documentant espectacles teatrals

La col·laboració ha consistit en la realització de sessions fotogràfiques en espectacles teatrals programats per aquesta sala tarragonina

Cada curs l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona estableix una sèrie d'acords de col·laboració per apropar casos i projectes reals d’art i disseny a les aules. En aquesta ocasió es tracta d'una col·laboració amb la Sala Trono de Tarragona que ha permès que l'alumnat de 2n curs del CFGS de Fotografia pugui realtizar sessions per fotografiar espectacles o la preparació d'aquests de manera real i professional.

Roger Conesa, professor del CFGS de Fotografia a l'EADT, explica la motivació d'aquestes col·laboracions: «Treballar en un cas real suposa un creixement per a l'alumne com a fotògraf i també com a persona. Que l'alumnat pugui veure que hi ha vida després de l'escola i que existeix la possibilitat real de viure d’allò que els apassiona ajuda a que creïn una relació molt especial amb la professió. També els ajuda a situar-se, a conèixer amb què se senten més còmodes i quin tipus de fotògrafs o fotògrafes volen ser».

El desenvolupament del projecte ha consistit analitzar cada setmna l’obra de teatre que hi ha programada, les característiques escèniques i lumíniques de l'espectacle i quina intenció han de tenir les imatges. Després s'han fet les fotografies i s'han tractat al laboratori.

Fotografies de les alumnes Alba Martí, Montse Ferre, Miriam Hierrezuelo, Sara Margalef i Daniela Cristina