L'EADT celebra la primera edició de la Jornada Èxit

La jornada va servir per reconèixer l'alumnat graduat durant els darrers tres cursos i per celebrar el final de curs amb l'alumnat, professorat, membres del PAS i entitats i empreses que col·laboren amb l'EADT

La jornada Èxit va començar amb una taula rodona amb exalumnat dels set cicles formatius de grau superior que s'imparteixen a l'EADT. El fet d'explicar les seves experiències com alumnat i després el seu pas al món professional, va servir per veure diferents situacions i motivacions després de finalitzar els estudis a l'EADT.

L'acte principal de la jornada va ser la Gala de Jornada Èxit, que servia per reconèixer l'alumnat graduat els cursos 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021. Diferents espais de l'escola van acollir una exposició de quasi 200 projectes integrats i es va editar una publicació amb els projectes realitzats el darrer curs. Tots els graduats van rebre com a record de la graduació una serigrafia realitzada per l'exalumna Renata Srpcanska.

Durant la gala, que va ser conduïda pel cantautor Joan Colomo , es van projectar quatre vídeos que recollien la manera de funcionar de l'escola i que explicaven quatre àmbits: la creativitat i l'escola, la tecnologia versus les tècniques tradicionals, el pensament creatiu i, finalment, el món professional.

L'espai central de l'EADT es va omplir per celebrar aquesta primera edició de la Jornada Èxit, que es va iniciar amb la intervenció de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, que va adreçar unes paraules encoratjant a tothom que fa possible el funcionament de les escoles d'art i disseny. L'acte es va cloure amb una emotiva intervenció de Núria Anguren, que en representació dels caps d'àrea i del claustre de professors, va parlar de les situacions on professorat i alumnat troben l'espai per a la creació en una escola d'arts plàstiques i disseny com l'EADT.

Fotografies: Alina Cuccovillo / María Navarro