L'EADTarragona acull l'exposició del Premi Catalunya d'Ecodisseny 2021

Fins el proper divendres 12 de novembre l'alumnat de l'EADTarragona pot consultar els projectes guanyadors de l'edició 2021 del Premi Catalunya d'Ecodisseny al vestíbul de l'escola.

El Premi Catalunya d’Ecodisseny 2021 reconeix productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya. 

Una exposició que recull els projectes premiats de les diferents categories estarà instal·lada al vestíbul del centre. Aquesta exposició consta de diferents elements expositius que contenen la informació relativa als diferents projectes premiats.

Es tracta d'una exposició itinerant i després del lliurament dels premis, Tarragona és el primer lloc on s'ha instal·lat l'exposició.

El Premi Catalunya d’Ecodisseny 2021 reconeix productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida. Valora principalment la incorporació d'estratègies d'ecodisseny i la contribució a l'economia circular, la qualitat del disseny i la innovació.

Està adreçat a dissenyadors, fabricants de productes o estudiants de Catalunya i l’acte de lliurament de l'edició 2021 va tenir lloc el dia 14 d’octubre al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona. Aquest premi es promou des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, amb la gestió de l’Agència de Residus de Catalunya.