L'EADTarragona participa en la cinquena edició d''Efímera. Art al Carrer' per Sant Jordi

L'alumnat del CFGS d'Arts Aplicades al Mur planteja diversos projectes d'escultura efímers amb llibres pels carrers de Vila-seca

Tres eixos fonamentals guien aquesta activitat que es presentarà el dia 23 d'abril a Vila-seca: la participació ciutadana; la transformació i reciclatge de materials; i la creació artística.

'Efímera. Art al Carrer' és una activitat que fa 5 anys que es programa des des CFGS d'Aplicades al Mur (Pintura) de l'EADTarragona i on també hi participa l'EADReus.
És una exposició efímera, que el dia 23 d'abril pretén apropar l’art a la ciutadania i donar una nova vida a qualsevol tipus de llibre com ara enciclopèdies, llibres de text, llibres de butxaca, llibres infantils i, en general qualsevol format de llibre obsolet i en desús.

El recorregut per a poder veure les escultures de l'alumnat d'Arts Aplicades al Mur és el següent:

  • Plaça de l'Estudi: 'Helicoidal' de Zoila Vega.
  • Portal de Sant Antoni: 'Pilars del coneixement' d’Emma Rodríguez del Pozo.
  • Plaça de l'Església: 'El camí de la lectura' d’Idaira Palenzuela.
  • Plaça de les Voltes: 'El coneixement és poder' de Jordi Hermo.
  • Carrer del Compte de Sicart: 'Sobresenyals' de Yaiza Curiel.
  • Plaça de l'Església Vella: 'Pedestal dels valors' d’Emma Rodríguez del Pozo.
  • Jardí del Castell: 'Sentits lectors' de Paula Navarro.

A tots aquests espais es podran veure els projectes de disseny urbà i les escultures efímeres construïdes amb prop de 20.000 libres llibres que formen part de l’estoc utilitzat l’any passat i que han estat cedits per veïns, per entitats i escoles i per diverses institucions.

Muntatge de les obres: dimecres 21 i dijous 22. 
Inauguració: 23 i es podran veure fins el diumenge 25 d'abril.

Alumnes dels dos centres d’educació artística de la Diputació, a Reus i a Tarragona, faran possible la confluència de tots aquests elements portant les seves creacions artístiques al carrer i posant-les  a disposició de la ciutadania.