L'EADTarragona premiada com a millor escola als 10th Network FLIC Award

L'alumnat havia de treballar un text literari i il·lustrar una ampolla de vidre al voltant del concepte 'Personatges Singulars'.

El jurat va destacar aspectes com haver sabut treure el millor de la imaginació dels nostres estudiants

Divendres 11 de desembre va ser l'entrega dels Premis 10th Network FLIC Award a Barcelona, ja que l'any passat, degut a la pandèmia i el confinament, no es van poder donar.

La nostra escola va resultar premiada com a millor escola pel conjunt de treballs presentat pels alumnes de l'EADT que van participar al FLIC 10.
A més a més, alguns dels nostres alumnes van rebre una menció del Jurat.

El jurat dels premis va destacar alguns aspectes com haver sabut treure el millor de la imaginació dels estudiants i de l'experimentació proposada en aquest concurs i que el conjunt de peces aconsegueixen comunicar amb èxit els textos de manera visual.

També ha volgut remarcar el bon acompanyament que l'escola ha ofert a l'alumnat en la fase de desenvolupament conceptual de les peces i haver estat capaç de respectar la veu pròpia de cada il·lustrador.

El repte proposat a l'alumnat era treballar un text literari i il·lustrar una ampolla de vidre al voltant del concepte 'Personatges Singulars'.

Estem molt contents per aquest reconeixement :)

Us deixem amb una galeria de projectes presentats: treballs de Alba Méndez, Nerea Parra, Núria Viñuelas i Olga Abella.