L'EADTarragona present al 20è Espai de l'Estudiant de Valls (ajornat temporalment)

Els dies 12 i 13 de març serem a Valls per explicar tota la nostra oferta formativa en cicles de Grau Superior en Arts Plàstiques i Disseny

Una oportunitat per a conèixer els 7 cicles formatius que oferim a l'EADTarragona

El saló de l'Ensenyament de Valls s'ajorna en motiu del coronavirus Covid-19 (SARS-CoV2).

Valls aplega els dies 12 i 13 de març el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona, L'Espai de l'Estudiant, una fira anual que se celebra cada any i que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya.

L'Escola d'Art i Disseny de Tarragona hi serà present per explicar, de primera mà, els 7 cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny que ofereix: Animació, Il·lustració, Arts Aplicades al Mur, Fotografia, Gràfica Publicitària, Gràfica Interactiva i Joieria artística. També hi serà present l'Escola d'Art i Disseny de Reus amb els seus cicles d'Infografia 3D, Videojocs i entorns virtuals, Projectes i direcció d’obres de decoració i Arquitectura efímera.

A l'Espai Estudiant de Valls donarem el tret de sortida a la nova campanya dels estudis d'art a la Diputació de Tarragona on fem especial ènfasi al concepte "La formació desperta el Talent!".

Us animem a venir-nos a veure per saber tot el què us podem oferir en un centre implicat amb l'ensenyament de qualitat de les arts plàstiques i el disseny.

L'entrada a l'Espai de l'Estudiant de Valls és lliure i gratuïta el dijous de 15:30 h a 19 h. 
Visites concertades dijous de 9 h a 13:30 h i de 15:30 h a 17 h i divendres de 9 h a 14 h. 
Per a més informació adreceu-vos al telèfon 977 600 660 o per correu-e consorci@iev.cat 

Aquest any, la campanya TALENT de les Escoles d'Art de la Diputació de Tarragona l'han realitzat alumnes de Projectes II de Gràfica Publicitària: Lluís Boldó, Angélica Castillo, Anna Pons, Pol Prous i Macià Sans.