L'escola en pandèmia, és temps d'introspecció.

L'EADTarragona participa de l'exposició col·lectiva 'Fine Art Igualada'2021.

Festival de fotografia
FineArt Igualada
26.02 al 21.03.2021

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs d’arreu del món. Aquest 2021 el festival celebra la seva 9a edició. Les exposicions es reparteixen per diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres de la ciutat d'Igualada.

El confinament del mes de març va suposar per a molts, una oportunitat única de bolcar-se en la seva vida interior. Cadascú segons el seu caràcter i les seves necessitats. Aquesta exposició mostra diverses vivències dels alumnes durant el seu tancament a casa.

La Marta Querol va centrar-se en la interrogació sobre el seu cos. La Sandra Bernal es va aïllar en la contemplació de la bellesa mínima. L'Ariadna Perdiguero i la seva mare s’endinsaren en el difícil camí de rendir comptes amb el passat familiar, i finalment l'Aroa Fuentes ens narra amb una crònica familiar, l'enfortiment dels lligams amb la gent més propera.

Són quatre respostes a una situació excepcional, que es podran visitar a l'espai L’Escorxador (Carrer Prat de la Riba 45) d'Igualada fins el 21 de març.