L'exalumne Josep Serra guardonat amb l'Award of Excellence de la Society for News Design

El seu treball 'Crisis in the music industry' ha rebut el premi en la categoria illustration news/color

Josep Serra ha guanyat aquest important premi a través d'una de les il·lustracions que ha realitzat pel diari argentí La Nación. L'article compta amb la direcció d'art d'Hernán De La Fuente i parlava sobre serveis digitals de música com Spotify i altres aplicacions mòbils on el negoci de la música viu un renaixement; També focalitzava en el paper cada vegada més rellevant dels espectacles en viu i la creixent moda del vinil com a objecte de culte.

La Societat de Disseny de Notícies (SND) és una organització internacional per a professionals que treballen en el sector de la premsa de la indústria dels mitjans de comunicació, concretament els que participen en disseny gràfic, il·lustració, disseny web i infografia.

Fundada el 1979, és una organització sense ànim de lucre registrada als Estats Units amb prop de 1.000 membres a tot el món.

Josep Serra és creatiu de Mènsula, empresa dedicada a la il·lustració, animació, fotografia, disseny gràfic i web. Pep Serra va estudiar il·lustració a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i és Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Oberta de Catalunya. Aquest premi se suma als que ja té com per exemple el 28è premi nacional de fotografia Cèsar August, un Premi Repsol d’Art Efímer al 2009 i la menció especial dels premis d'il·lustració Junceda 2014.

Enhorabona Pep!