La il·lustradora i ex-alumna Sara Porras exposa a l’escola

El dia 2 de desembre ens visita la Sara Porras, ex-alumna de l'escola, que vindrà a fer una xerrada i inaugurar una petita exposició dels seus treballs més premiats

Sara Porras

A l'exposició hi haurà originals d’alguns àlbums il·lustrats que ha publicat enguany i altres projectes personals. També podrem admirar alguns dels treballs que la jove il·lustradora va presentar a l'exposició i al catàleg Illustrators Annual 2016 de la Bologna Children's Book Fair. A la mateixa fira va ser premiada pel concurs Silent Book, amb el seu àlbum sense paraules "Jaulas”.

La Sara Porras vindrà a explicar el seu procés de treball. Un tipus d’il·lustració que barreja la tècnica tradicional amb la digital. De ben segur que serà d’interès per als nostres alumnes!

Finalment també ens vindrà a presentar el seu últim àlbum il·lustrat que ha publicat amb l'editorial Baula, "Hansel, Gretel i la fada xocolatera". És un conte que forma part de la col·lecció "Contes desexplicats", escrits pels contacontes Vivim del cuentu, on es capgiren els contes tradicionals per donar lloc a noves històries.

Per la tarda, la il·lustradora Sara Porras farà una presentació oficial a la llibreria Adserà a la Rambla de Tarragona, on el col·lectiu Vivim del cuentu explicaran el conte mentre ella dibuixarà en directe.